Kup – Dragan Mance

admin-ajax-removebg-preview
Categories
Uncategorized

REVIJA TALENATA

II”DRAGAN MANCE CUP od 15.-17. Juna 2018 izaziva ogromno interesovanje

Po drugi put će se održati medjunarodni dečiji fudbalski festival koji nosi ime po legendarnom fudbaleru Partizana, Mance Draganu, i sudeći po dosadašnjim prijavama nema sumnje da će nadmašiti premijerni. Do sada su učešće potvrdili timovi iz 14 evropskih zemalja.
“Kada smo došli na ideju da organizujemo ovu manifestaciju imali smo želju da se organizuje u Draganovoj “kući”, da legendu sačuva od zaborava, ali nismo ni slutili da će dobiti ovakve razmere. Imamo svakodnevno pozive sa svih strana i vlada veliko interesovanje, tako da sigurno nećemo moći izaći svima u susret i omogućiti svima učešće. Do sad su učešće potvrdili PAOK,  Valjadolid, Sautempton, Maribor, Olimpija i Domžale, Dinamo (Bukurešt), Ujpešt i Kečkemet, Vardar, Rabotnički, Velež, Sarajevo, Osijek, kao i timovi  i škole fudbala iz Crne Gore, Slovačke, Austrije,”- kaže Goran Mance, brat proslavljenog fudbalera i glavni koordinator fudbalskog festivala.
Učestvovaće mladi igrači od 7 do 12 godina i svi mečevi će se igrati na terenima SC “Partizan – Teleoptik”, popularno “Zemunelo”.
“Ugostićemo u tri takmičarska dana preko 2000 dečaka učesnika i preko 1000 roditelja, koji su i najverniji navijači.