Kup – Dragan Mance

admin-ajax-removebg-preview
Categories
Uncategorized

USKORO PRIJAVE ZA “DRAGAN MANCE CUP 2019”

 

Najveća i najbolja dečija fudbalska manifestacija u ovom delu Evrope “DRAGAN MACE CUP” ulazi u završnu fazu priprema za 2019 godinu.

Iako još uvek nismo izašli sa zvaničnom najavom, sigurno je da će i sledeći fudbalski festival biti održan na SC”Partizan-Teleoptik” u narodu poznat kao “Zemunelo”, a takodje će biti u junu mesecu.

Učestvovaće deca od 8 do 12 godina ( U8-2011 ; U9-2010 ; U10-2009 ; U11-2008 ; U12-2007 ). Naš turnir i ove godine ispratiće direktnim televizijskim prenosima TV SPORTKLUB koji se mogu gledati u 6 evropskih zemalja, a takodje je  generalno sponzorstvo rezervisano za kompaniju PEPSI.

Sa velikim zadovoljstvom možemo da konstantujemo da svakodnevno postoji ogromno interesovanje te da sa sigurnošću možemo reći da će biti teško primiti sve zainteresovane timove i škole fudbala.

Organizacioni odbor na čijem je čelu rodjeni brat legendarnog fudbalera, Goran Mance, vredno rade na svakom detalju u želji da sledeći turnir bude najvišeg nivoa i standarda.

Da je “Dragan Mance Cup” prevazišao ove prostore govori i činjenica da imamo potvdru učešća timova sa drugih kontinenata i to Australije, Azije i Severne Amerike, te da se vode intenzivni pregovori oko dolaska timova kao što su Real Madrid, Sautempton, Ajntraht, Benfika, Rapid, Ferencvaroš, Honved, Videoton…

Naši stalni učesnici koje izuzetno cenimo i poštujemo pored timova iz cele Srbije , takodje svakodnevno potvrdjuju učešće. Tu pre svega mislimo na timove iz Slovenije, Rumunije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Madjarske koji će doći u velikom broju.

Biće dosta novina upotpunjenih raznovrsnim sadržajima, gde će deca i roditelji moći da istinski uživaju. Postoji želja da se specijalno za učesnike turnira organizuje spektakularno svečano otvaranje uz defile svih timova na Stadionu Partizana, nekadašnjem stadionu JNA, uz bogat kulturno-zabavni program koji bi bio začinjen velikim vatrometom.